Totul e bine când începe cu bine

Ei, iacata ca am apucat si anul 2014, care, in opinia unora ar fi fost cica ultimul. Ma rog, asta se spunea pe la inceputul anului, ca acuma, de cateva luni incoace, ma uit pe bloguri si pe Facebook si nu mai vad nici mayasi naravasi, nici recenzii futuristice la filme artistice de groaza precum "2012".

Se pare deci ca ne-am resemnat cu faptul ca Apocalipsa nu ruleaza nici anul asta, asa ca asteptam cuminti si nerabdatori urmatoarea profetie privind asteriodul, cutremurul global, potopul, lacustele, de parca politicienii nu sunt deja o apocalipsa zilnica suficienta.

Asta nu inseamna ca, daca e sa apucam si multasteptatul revelion 2015, nu ne putem trezi cu vreo nenorocire care sa ne strice exact cea mai frumoasa petrecere a fiecarui an. Si cum asta nu se poate intampla decat din vina noastra, (ca vorba aia, ce-si face omul cu mana lui...) ar fi bine sa ne gandim din timp unde, cu cine si ce facem noi in noaptea aia in care schimbam ghinionistul 14 cu norocosul 15 din coada anului, nu?

Pentru ca, asa cum ne dorim cu totii, anul care va veni nu va aduce cu el doar sfarsitul crizei, ci si implinirea tuturor dorintelor care nu ni s-au realizat anul asta. Iar in orice an nou totul e bine cand incepe cu bine, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?