Cea mai nouă metodă de tratament împotriva cancerului

Ai auzit de noua modalitate de tratare a cancerului? Cea mai inovativa tehnica non invaziva este acum disponibila pentru toti cei care au nevoie de acest tratament. Radiochirurgia Cyberknife salveaza multe vieti inca de la introducerea ei ca tratament oncologic, motiv pentru care a devenit si foarte apreciata de toti oncologii din intreaga lume.

Suferi de cancer sau cunosti pe cineva care a fost diagnosticat cu aceasta boala ? Acum exista radiochirurgia Cyberknife, introdusa recent in lumea medicala. Acest tratament inca nu este foarte cunoscut, dar la Centrul Oncologic de tratament din Hamburg deja se trateaza sute de pacienti folosindu-se aceasta metoda.

 
Dar ce are radiochirurgia Cyberknife atat de inovativ ? Pe scurt, prin intermediul acestui tratament se pot indeparta orice fel de tumori, maligne sau benigne, indiferent de localizare, fara a mai trece prin suferintele presupuse de o operatie clasica. Pacientul sta intins pe o masa, iar un fascicul de raze detecteaza tumoarea si o distruge cu o foarte mare precizie. Nu exista nicio durere sau disconfort. Poti pleca acasa imediat dupa ce procedura de 60 de minute s-a incheiat.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?