Volanii – o campanie de responsabilizare în trafic

Acest mesaj se adreseaza soferilor, celor care vor fi soferi si, mai ales, celor care au fost candva soferi si doresc sa redevina la acest statut nobil cat mai curand. Adica tuturor.

Daca din cele trei categorii de mai sus te regasesti cumva in cea de-a treia, atunci acest mesaj e posibil sa te intereseze in primul rand pe tine. Pentru că, recunosti sau nu, aproape sigur ai ramas fara permis datorita lipsei de responsabilitate de care ai dat dovada in trafic, la care s-a adaugat, ghinionul tau si norocul nostru, al tuturor celorlalti, un ochi vigilent al unui politist aflat la momentul oportun la locul oportun.

Daca inca nu te-ai prins de jocul inteligent de cuvinte, „volanii” este o combinatie dintre doua cuvinte, si face referire la golanii aflati la volan. Categorie in care ne putem afla fiecare dintre noi la un anumit moment. Da, chiar si eu, nu pot sa nu reconosc ca mi se intampla ca in stresul traficului sa imi pierd cumpatul si sa ma port ca un badaran cu pietonii si cu ceilalti participanti la acelasi trafic infernal, care au totusi puterea sa ramana calmi.

Pentru toti acesti volani, si mai ales pentru victimele lor zilnice, exista acum un site dedicat special, www.volanii.ro. In oricare din cele doua categorii ne incadram fiecare dintre noi, este foarte util sa citim cu atentie tot ce scrie acolo, si mai ales sa aplicam.

Vino alaturi de noi si implica-te in campania „Volanii”, sustinand Decalogul Bunului Simt la Volan, punand in geamurile masinilor parcate neregulamentar mesaje pe care le poti descarca de pe site-ul campaniei, o data cu stickere amuzante care ne vor face viata mai simpla in iadul traficului zilnic.
Si nu uita: orice idee a ta este binevenita pe acest site!


2 comentarii:

  1. sofer de TIR16:04

    Si? In afara de vandut RCA-uri a mai reusit ceva pagina aia? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai eu stiu? Poate ne spui tu, care conduci non stop si nu intri la categoria "volanilor"...

    RăspundețiȘtergere

Presimti ceva?