19 mar. 2015

Teoria constipației

Eu una n-am priceput niciodată ce va sa zica rasa asta pe care noi o numim la modul iubaret „femeile”. Exact așa cum nu pricep rasa umană în general cu modul ei de gândire absolut in contra a tot ceea ce ar trebui să fie normal in lume. Dar, să revenim la femei… femei… e plină lumea de femei, dupa cum zicea o vorbă de duh dintr-un cântec de odinioara, ramas pana azi oarecum celebru.

Asa cum stiu pana si copiii de la gradinita, visul de aur al unei femei este să mănânce atât cât îi poftește stomacul, dar daca s-ar putea fără să se îngrașe nici macar un miligram.

Din nefericire pentru femei, lucrul ăsta nu e posibil. Din fericire pentru cateva firme de pe lumea in care traim azi, lucrul ăsta chiar nu e deloc posibil. Pentru ca numai astfel se umple internetul de site-uri care mai de care mai interesante.

De mare amuzament artistic sunt femeile care se plâng că-s grase, dar nu fac nimic pentru asta, invidioase pe cele cu ardere rapidă care slăbesc ușor cu sau fără efort. De apreciat sunt cele care fac ceva să slăbească, dar la modul sănătos, iar cele care sunt fericite în propria lor piele, indiferent de numarul de kile pe care il poarta, ar trebui in opinia mea sa aiba cate o statuie in fiecare oras. Pentru toate celelalte exista lacrimi in oglinzi. Pe care li le provoaca ceea ce majoritatea dintre ele sunt convinse ca ar fi o adevarata conspiratie a revistelor glossy, a Hollywoodului, a fotomodelelor, si in general a mapamondului intreg cu directia bine stabilita catre persoana lor proprie. Cand de fapt, se pare ca, dincolo de teorie, nu era vorba de conspiratie ci de o banala constipatie.

Conspirație sau constipatie, de slăbit nu slăbește nimeni mergând la fast food, nu slăbește nimeni plângându-și de milă și nu slabeste nimeni dând în bulimii și vizite pe la psihologi care abia așteaptă să încaseze banii pe o ora de cincizeci de minute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?