Tinerețea noastră online

Cu cat treci mai mult de 20 de ani si te apropii de 30, iti dai seama ca ai imbatranit numai ascultand diverse muzici pe la radiouri in care iti rasuna o gramada de acorduri atat de cunoscute, incat uneori iti vine sa te intrebi daca mai exista cineva care mai compune muzica noua pe lumea asta. Numai cover-uri si sample-uri care mai de care mai bagate prin sintetizator, sa nu se auda cat de afoana e cantareata :)

Acuma, batranetea asta a noastra, a celor trecuti demult de venerabila varsta de 20 de ani :) are si un mare avantaj cand vine vorba de filme. Un remake e intotdeauna binevenit, pentru ca mereu iti inchipui cum ar arata personajele copilariei tale interpretate de actorii la moda astazi. Avantajul nostru insa este si ca am apucat weweweu’, ca avem sansa unica sa vedem numai filme online.

Mare minune pisiul asta conectat la retea. Trebuie sa-ti faci provizii mari de floricele numai gandindu-te cate filme noi te asteapta in fiecare zi daca stii unde sa cauti. Iar daca esti cinefil pasionat, sigur ca iti faci timp zilnic sa cauti titlurie despre care ai auzit ca s-au lansat weekendul asta.
Poti sa zici deci ca online traiesti deja o a doua tinerete!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?