La mare, la soare, rochițele sunt scurte!

Desigur, in majoritatea timpului nu sunt scurte, ci nu sunt deloc, si singura parere de rau pentru baieti vine din faptul că fetele stau pe plaja numai cateva ore pe zi...

Nu era mișto daca stateau sa se bronzeze si noaptea? :) Sau daca tot litoralul era doar nisip, ca sa nu mai fie nevoite bietele de ele sa se mai imbrace, ca sa aiba apoi de ce sa se dezbrace?

Mare problema pentru ele deci si sezonul asta. Mai intai trebuie sa-si caute rochii de vara. Dupa lungi cautari, probe, pune-le, scoate-le, asta nu, asta n-are marimea mea, asta ma arata grasa, ai fata nu vezi ce culoare stearsa, pana la urma gasesc una care nu stiu in ce fel reuseste sa le convinga sa o cumpere (pobabil din pliciseala dupa atata alergatura). Dupa aia o imbraca numai pana la plaja, ca acolo sa o scoata. Nu-i asa ca-i minunata vara asta? :)

Ceea ce nu inteleg eu este cum se face ca exista numai rochii de vara scurte... Asa e moda anul asta? Asa era si acum 10 ani? Da’ la anul o sa fie altfel?

Deci pana la urma lungimea, de fapt scurtimea rochițelor care se fâlfâie an de an in briza mării, vara, la mare, la soare, este o dorinta unanima, nu-i asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?