14 sept. 2015

Trăim într-o țară cu fantezii

Un studiu recent releva faptul ca Romania este populata de oameni normali din toate punctele de vedere. In toate aceste puncte de vedere includem si sexul bineinteles, pentru ca oameni traiesc si pe meleagurile noastre groaznice si de aceea nimic din ce e omenesc nu le e strain, nu-i asa?

Va sa zica romanasii nostri si romancutele noastre se gandesc si ei si ele la sex de cateva ori pe zi, ca orice alt om de pe planeta asta. Studiul spune ca in medie de doua ori pe zi.

Asadar, recunoasteti sau nu, astazi v-ati gandit de cel putin doua ori la colega sau colegul vostru de serviciu (in functie de orientarea pe care o aveti in spatiu :)) cu ganduri nu foarte inocente. Asta desigur, daca nu cumva sunteti casatoriti, caz in care gandurile respective au fost numai si numai in legatura cu partenerul legitim de viata, stie studiul respectiv :)

Iar daca inca nu v-ati gandit de cel putin doua ori, adica ati avut gandurile alea numai o data sau, piei, drace! chiar deloc, nu va faceti griji. Ziua inca nu s-a terminat, deci aveti tot timpul sa vi se duca mintea catre cele trebuincioase trupului.

In ceea ce priveste fanteziile legate de aceste ganduri care cica va vin de cel putin doua ori in fiecare zi, fie ea zi de munca sau de weekend, aici e putin mai complicat intrucat barbatii viseaza la ceva, iar femeile, ca sa vezi, la altceva...

Cica fantezia numarul 1 a barbatilor este este sexul cu doua femei (cu siguranta, daca vorbim numai de barbati heterosexuali). Incredibil domne, ce a reusit sa demonstreze studiul asta, or fi luat bani multi oamenii aia de stiinta ca sa ajunga, prin mijloace specifice – probabil in practica – la aceasta concluzie?

Cat despre femei, ehei...! Aici studiul e cam confuz si lasa loc la interpretari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?