20 dec. 2015

Aventură la Brașov

Iar cei care nu locuiti acolo, dar iubiti aventura la fel de mult ca si brasovenii, ramaneti pe receptie de cititi tot articolul, ca nu va spun brasoave. :)

Deci dragii mei aventurieri, asa cum bine stim cu totii, aventurile pot fi de mai multe feluri:

Prima si cea mai periculoasa aventura a vietii noastre este insasi traiul nostru de zi cu zi in tarisoara noastra groaznica si scumpa, dar cum subiectul s-a banalizat in timp, nu vreau sa va rapesc timpul pretios de cititori de bloguri cu asta acum.

A doua si cea mai tentanta este aventura cu o fetita supersexy de vreo 17-18 ani, ma rog, de preferinta majora, ca sa evitam complicatiile si, daca se poate, sa nu afle nevasta/ logodnica/ prietena/ amica/ amanta cealalta, ca sa evitam cheltuielile inutile de nervi si bani.

A treia si cea mai practicata aventura este cea in care te sui intr-o supermasina si ii dai gaz, pedala si viteza cat te tine fantezia si carnetul de sofer. Aici bineinteles recomandarea este sa nu iti uzezi masina proprie cu care te duci la piata sambata dimineata cu nevasta, ci sa apelezi la o firma de inchirieri auto de prin Brasov pentru o masina care se preteaza reliefului din zona de aventuri.

Iar daca nu esti din Brasov, nu e nicio problema. Poti sa apelezi la inchirieri auto in toata tara. Important e sa stii sa-ti condimentezi aventura cu cat mai multa adrenalina. Iar pentru asta o poti combina cu celelalte doua variante: ramai in tara, ia si fata cu tine!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?