Ce ni se mai întâmplă, doctore?

Pai ce sa vi se mai intample, dragii doctorului, ca de cand scandaurile din domeniul sanatatii publice se tin lant, cred ca e normal ca fiecare dintre noi sa se fi imbolnavit de ipohondrie, nu-i asa?

Evident ca lucrurile stau exact in acest fel si tocmai de aceea multa lume se orienteaza catre cabinetele de medicina privata in speranta ca macar aici va putea sa aiba parte de un act medical decent din toate punctele de vedere.

Dar mai ales din cel profesional.

Da, pentru ca dintre toate punctele de vedere pe care le ia in calcul cineva care se vede nevoit ca sa se trateze de o anumita boala, cel legat de profesionalismul medicului care te trateaza este in mai toate cazurile pus inaintea celui financiar.

Sa luam de exemplu o banala durere de dinti. Bine, banala o poate eticheta oricine nu se confrunta cu ea in momentul etichetarii, pentru ca toata lumea stie pe propria piele ca o durere de dinti severa poate sa fie oricum numai banala nu. :)

Iar in aceste conditii ce poate sa faca proprietarul durerii de dinti respective? Pai ce altceva decat sa amane cat poate vizita protocolara la stomatolog, pana in momentul in care aceasta durere devine atat de insuportabila incat il trimite val vartej pe nefericit direct in sala de asteptare a unui medic despre care a auzit el ca ar putea sa-i provoace o durere mai mare decat cea pe care o are el deja in gura, astfel incat cele doua mari dureri sa se anihileze reciproc. Sau nu?

Da, in mare cam asa ar putea fi descrisa epopeea unei plimbari pana la scaunul dentistului, daca ar fi sa ne luam dupa ceea ce mai circula prin folclorul pacientilor.

Doar ca lucrurile nu stau mereu asa.

Si asta nu din cauza ca ele ar putea sa stea chiar mai rau, ci din cauza ca mai exista si unii doctori care chiar stiu sa isi practice meseria si in domeniul acesta destul de dificil al stomatologiei.

Stiu ca pentru multa lume care a fost patita, un lucru ca acesta ar putea sa fie destul de greu de crezut, insa eu, cumparatoarea profesionista, cred ca sunt cea mai in masura ca sa va dau niste sfaturi si in acest domeniu.

Asa ca toti cei interesati faceti bine si puneti mana pe mouse pentru a da un click pe site-urile care va vor oferi o alta perspectiva asupra medicinei din tara noastra.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?