27 apr. 2016

Nicolas Cage acasă la machidoni

Despre machidoni am mai scris eu cate ceva pe unul din blogurile mele, asa ca mi s-au aprins imediat beculetele azi, cand am vazut cum vuieste presa mioritica de o stire care multora li se pare incredibila: cica nepotu’ lu’ Coppola se muta temporar in Romania. 

Inainte sa va spun insa care e legatura cu machidonii, stai sa vedeti de ce vrea holiudianu’ sa calatoreasca in timp cu vreo 200 de ani mai inapoi: pentru ca a mai fost el pe la noi si a ramas atat de impresionat de ruralitatea sufocanta de pe aici, incat s-a hotarat sa ii ofere copilului sau miliardar, pe nume Kal-El (Superman, da!), o lectie pe viu despre viata popoarelor primitive, care traiesc bine mersi fara sa le traga curentul electric si fara sa traga apa la buda din simplul motiv ca n-au. 

Asa ca a pus el mana binisor pe celular si a sunat un prieten avocat din Romania ca sa ii cumpere o casa la tara care sa indeplineasca doua conditii: sa aiba o curte de cel putin 1.000 de metri patrati, sa aiba ala micu’ unde sa intoarca elicopteru’, si sa fie pe undeva pe langa Constanta. 

Iar aici intervin din nou eu, ca sa va spun care e legatura cu machidonii si de ce americanul prefera Constanta si spatiile mici nu.

romania constanta

Povestea isi are inceputul acum vreo 2 ani, cand, aflat in treaba pe litoralul nostru intr-un voiaj de placerea contractului cu o casa de productie, superstarul in devenire eterna a avut de ales intre a admira rasaritul soarelui de pe plaja din Mamaia alaturi de studentii blatisti sau a se caza la un hotel de fitze conform statutului si statusului sau de pe Facebook. 

Cum probabil doar temperaturile matinale l-au facut sa aleaga a doua varianta, Nicky al nostru a cerut niste oferte de la hotelurile de lux bastinase ca sa vaza care e fanul lui cel mai mare cand vine vorba de luat banii din contul turistului. 

Ceea ce insa nu stia monstrul sacru era ca tocmai nimerise in Armânia, adica pe tărâmul acela mirific din Dobrogea in care machidonii fac legea cand vine vorba de bani. 

Asa ca nu mica i-a fost mirarea cand a vazut ca cea mai buna oferta a venit din partea unui hotel cu numele Iaki, detinut de un oarecare Gheorghe Hagi, care se oferea pur si simplu sa il cazeze gratis pe toata perioada filmarilor la „The Dying of the Light”, in caz ca v-ati intrebat ce motiv a gasit Nicu Cuşcă sa bata atata amar de drum ca sa-si bage in pat niste româncuţe. 

Poate vi se pare incredibil, dar milionarul american a acceptat imediat oferta sa stea moca, ba chiar si-a chemat si familia pentru un weekend, ca daca tot e superoferta, de ce sa nu fie si el putin tigan, doar nu gasesti in fiecare zi prin Europa un fraier care sa te tina degeaba la el acasa ca esti tu nepot de regizor. 

Evident ca cel care a avut de castigat din toata afacerea asta a fost Hagi, avand in vedere imensa publicitate gratuita facuta de stirea in sine. Ce, doar nu va inchipuiati ca exista pe lumea asta un machidon care sa-ti dea vreodata branza din menu pe gratis! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?