9 mai 2016

Eco-logica

Pentru cei care s-au hotarat sa faca pasul cel mare si sa isi cumpere casa visurilor lor imi permit sa scriu si eu astazi cateva randuri.

Desigur, e posibil ca fiecare dintre voi, cei care imi cititi acum aceste randuri, sa incepeti sa cascati plictisiti avand deja in minte gandul ca urmeaza  o insiruire lunga a denumirilor unor banci comerciale care m-au platit pe mine sa le prezint cititorilor mei - inteligenti si plini de bani, cum altfel – ofertele lor la credite ipotecare pline de dobanzi si comisioane dintre cele mai mici (in primul an, da , stie toata lumea asta :) ).

Numai ca... stupoare! Astazi, aici, nu va voi vorbi despre banci! Incredibil, nu-i asa? Si ca totul sa fie incredibil pana la capat, aflati ca nu va voi da sfaturi nici privind alegerea unor materiale de constructie sau pentru amenajarea si renovarea unei case sau a unui apartament nou intrat in posesia cuiva.

Dar despre ce vom vorbi, daca nici despre asta? Pai sa vedem... ce mai are legatura cu o casa? A, da, veti spune, am ghicit , ne vei recomanda o lista cu notari buni si ieftini, proaspat intrati pe piata, care lucreaza pe gratis , la promotie! :) Ei, dragii mei, daca aveti voi o asemenea lista, ati face bine sa mi-o dati si mie ca sa o public la mine pe blog sa ne bucuram cu totii, dar exista astfel de notari in zilele noastre?

Deci, nici notari... Atunci? Da, stiu, e vorba despre termopane, termopane, tata, vorba unui celebru cantec, nu-i asa? :) Nu-i asa...

Dar despre ce vrei sa ne dai sfaturi mai fetito, parca va aud de dincolo de monitorul calculatorului, urland exasperati. Aia nu, aia nu, tu te tii de tzepe?

Ba bine ca nu! Pentru ca blogul consistent cu un obraz subtire se tine, deci nu imi voi permite niciodata sa dau vreo tzeapa cititorilor mei.

Asadar astazi, ca sfat pentru cei care s-au hotarat sa faca pasul cel mare si sa isi cumpere casa visurilor lor, eu voi veni cu o recomandare privind cumpararea unui anumit tip de casa! Ei, la asta nu v-ati fi asteptat, nu-i asa? Pentru ca fiecare dintre noi, cand vine vorba de cumparat o casa, se gandeste la creditele de la banci, la termopane, la notariate, dar nu are in vedere logica acestei actiuni si anume ca o cumparare de imobil se reduce in cele din urma la alegerea propriu-zisa a casei in care ne vom petrece poate tot restul vietii noastre, platind rate la banca, punandu-i termopane si trecand pe la notariat.

In caz ca nu ati remarcat titlul acestui articol, ceea ce vreau eu sa va recomand astazi este sa luati in considerare o casa de lemn, pe care trebuie sa o aiba in vedere ca prima optiune oricine are bani de cheltuit intr-o asemenea investitie mareata.

Pentru ca o casa ecologica, pe structura din lemn, este cea mai eficienta daca te gandesti ca tu esti cel care participa direct la realizarea proiectului, care va iesi exact asa cum ti-l doresti!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?