Ia cu tine şi inima ta

Cred ca trebuie neaparat sa precizez inca din capul locului, pentru aceia dintre cititorii mei trecuti – binisor – de varsta aceea minunata de 20 de ani, ca titlul acestei noi postari de pe blogul vostru preferat nu are, sau mai bine zis nu si-a propus ca sa aiba vreo legatura cu ASIA.

Ci cu Europa.


Cum care ASIA? Pai daca te afli cumva in postura celui sau a celei care vine si imi pune intrebarea asta acum, inseamna ca ori nu ai implinit inca frumoasa varsta de care aminteam mai sus, ori din contra, ai trecut cam prea de multisor de varsta respectiva si a cam inceput sa te lase memoria, nu crezi? :)

Sa lasam insa la o parte aceste considerente legate de varsta mai mult sau mai putin inaintata a celor care nu stiu celebrele versuri „Ia cu tine si inima, inima mea” pe care se agitau acum vreo 15 ani niste fete sexoase la un post de televiziune care se chema Atomic, si sa ne indreptam atentia catre evenimentul major al acestui an in materie de sport si nu numai.

Da, este vorba despre maretul Campionat European de Fotbal care va avea loc in Franta si la care, dupa lupte seculare care au durat mai bine de 10 ani, am reusit si noi sa ne calificam din nou gratie lui Tata Puiu, slavit sa-i fie numele de antrenor pupator de icoane.

In aceste conditii, e normal zic eu ca foarte multi dintre noi sa inceapa sa isi astearna pe hartie, asa cum ii sade bine oricarui om gospodar, toate problemele pe care le are de rezolvat pentru ca in cele din urma sa ajunga pe malurile Senei relaxat si cu chef de vazut fotbal.

Iar problemele de genul acesta incep mai intai de toate cu cererea de concediu pe care trebuie ca sa ti-o aprobe seful cel mare, nu-i asa? Evident ca lucrurile stau in acest fel, numai ca problemele nu prea se termina deloc aici.

Un transport ieftin si bun. 

 

Da, de asta ai nevoie, de o firma de transport international de persoane, astfel incat sa poti sa tai cat mai repede de pe lista problemelor ce trebuie surmontate partea asta cu deplasarea catre Orasul Luminilor. Cum vei face asta insa?

Pai, asa cum stii, sau daca nu stii vei afla in cele ce urmeaza, totul poate sa fie cu mult mai simplu decat crezi.

Primul pas ar fi ca sa intri pe unul dintre blogurile cu sfaturi ale cumparatoarei profesioniste si asta se presupune ca ai facut deja, din moment ce ai ajuns ca sa citesti aceste randuri ale mele.

Iar mai departe nu mai ai de urmat decat un singur sfat: nu pleca singur, ia cu tine si inima ta, pentru ca numai asa vei putea striga cu toata dragostea „Hai Romania”!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?