7 iul. 2016

Canal românesc pentru franţuzoaice

O tanara in varsta de 23 de ani, venita acum cativa ani tocmai din Franta sa faca turism pe meleaguri aradene, s-a ales in vremea aceea cu o experienta de neuitat.

Frantuzoaica a cazut, pe inserat, într-o gura de canal din Arad, care evident avusese candva un capac deasupra. In urma jumpingului, femeia s-a ales cu cateva suveniruri eterne si fascinante precum un traumatism toracic, o glezna scrântita, ca si o gramada de alte zgârieturi pe tot corpul.

Prin amabilitatea compatriotilor nostri amatori de fiare vechi, respectiva canalizare nu mai avea capac de cateva saptamâni bune, dar normal ca nimeni din urbe nu s-a sinchisit de asta. Problema respectiva, frecvent intalnita in Arad, ca si pe intreg cuprinsul patriei noastre multiubite, era binecunoscuta de compania locala de apa, care afirma ca in medie, cam 50 de astfel de capace sunt furate in fiecare luna pentru a se indeplini targetul de vanzari al specialistilor in fier vechi.

Cat despre tânara frantuzoaica, aceasta a fost dusa la Spitalul Clinic Judetean de Urgenta din Arad, unde evident ca a refuzat sa fie internata, preferând sa plece in lume dupa ce a primit primele îngrijiri intr-un spital din Romania.

capac canal

Ei, tanti Clotilde, mai esti dornica sa schmbi ceva prin Romania?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?