De ce sunt banii cel mai bun cadou

I-auziti aici: cica in urma unui sondaj facut cu ceva timp in urna, 39 % dintre bucuresteni si ceva mai mult de 25 % dintre moldoveni au declarat ca primesc cadouri inutile, pe care le ofera mai apoi si ei altor persoane, daca nu cumva se intampla ca sa le fi aruncat intre timp. :)

E clar ca ideea acestui sondaj i-a venit unui institut de-ala care n-avea ce face si cica s-a gandit sa vada care e atitudinea românilor fata de cadouri, din perspectiva cazurilor în care persoanele au primit lucruri pe care le considera inutile sau nedorite, si din perspectiva felului în care au decis ce sa faca cu cadoul pe care l-au acceptat cel mai adesea numai si numai din pura complezenta.

Rezultatele nesurprinzatoare au fost ca cei mai nemultumiti în legatura cu cadourile primite sunt tinerii, femeile si cei cu venituri ridicate in general, carora nimeni nu prea stie ce cadou sa le faca, de aceea probabil ca nici nu-si mai bat capul si le iau orice pentru ca stiu ca tot la gunoi va ajunge. :)

Aceasta explica si de ce multa lume din tarisoara noastra de groaza prefera direct cadourile la plic, chiar daca acestea se cheama spaga si sunt vanate cu nesat de catre DNA...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?