Un deget băgat în pahar te scapă de viol

Atentie, doamnelor si domnisoarelor!

Barbatii care vor cu orice chip sa va aiba in patul lor au de ceva vreme la dispozitie asa numitul "drog al violului".

Se numeste GHB (acid gama hidroxiButiric), e inodor si incolor, si cica nu poate fi simtit in niciun fel de cele care il consuma. Violatorii îl adauga bine merci în bautura, iar tinerele au apoi o stare de euforie si de amnezie, specifica unui consum mare de alcool. GHB dispare în câteva ore din organism si nu poate fi detectat prin nicio analiza, asa ca, de cele mai multe ori, violatorii scapa de pedeapsa în lipsa unei probe concrete.

Iata insa ca mai multi studenti de la o universitate din America au reusit sa inventeze o oja care îsi schimba culoarea atunci când detecteaza compusi ai drogurilor violului. Oja se numeste „Undercover Colors” si se schimba la culoare atunci când intra în contact cu o bautura în care s-a turnat drogul violului.

Chimicalele din oja detecteaza Rohypnol-ul, Xanax-ul si GHB-ul si le atrag astfel atentia femeilor ca au fost pacalite cu bautura care se afla in paharul din fata lor, pentru ca cei care le-au servit-o nu ar avea ganduri tocmai ortodoxe in legatura cu ele.

Mai ramane doar ca de fiecare data cand esti servita cu o bautura sa-ti bagi mai intai degetul in pahar. Daca oja ramane cu aceeasi culoare, o poti bea linistita. :)

beautiful nails

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?