Husa MacBook Pro 13 inch

Da, dragii mei, astazi vom vorbi cate ceva despre o husa macbook pro 13 inch.

Era o melodie la mare moda pe la jumatatea veacului trecut. Ceva cu lalele, lalele, frumoasele mele lalele, pe care o canta Luigi Ionescu daca nu ma insel.

OK, si ce legatura e intre lalelele lu' Luigi si husa macbook pro 13 inch despre care va ziceam ca intentionez sa va vorbesc astazi? Daca nu va grabiti, veti vedea in continuarea acestei noi postari de pe blogul vostru preferat.

Va spuneam deci ca mi-am adus aminte de melodia respectiva. Si, pornind de la ea, m-am gandit zilele astea cum ar fi daca unul dintre cavalerii contemporani noua ar compune si el o melodie. Un fel de parodie, evident, ca nu cred ca oricine are talentul necesar pentru o asemenea creatie 🙂. In care sa fie vorba despre „carcase si huse, frumoasele mele carcase” :). O piesa cu dedicatie directa evident. 


Si cui ar putea el sa-i dedice o asemenea melodie?


Pai sa vedem… Unei domnisoare care l-a fermecat cu un laptop pe care il tinea in manutele ei catifelate? Nu, ca s-ar considera jignita! Cum adica sa ii dedice o melodie laptopului pe care il tine in manute si nu direct manutelor ei catifelate sau chiar proprietarei acelor manute, nu-i asa?
Cam asa ar trebui sa stea lucrurile. Si de aceea, ca sa nu se supere pe el nicio asemenea domnisoara, m-am gandit ca melodia respectiva ar trebuie sa o dedice direct husei laptopului. Pe care cred ca toata lumea o pretuieste la fel ca si domnisoara respectiva care il are in proprietate. 


Si e normal sa fie o husa macbook pro 13 inch.


Dar, ca sa nu ii suparam nici pe cei care prefera alte gadget-uri Apple si mai ales pe cele produse de alte firme, am putea crea un fel de remix. In care sa cantam ceva de genul „telefoane, telefoane, frumoasele mele telefoane” si pe care sa il dedicam – remixul adica – unor telefoane mobile Samsung sau unui iPhone de exemplu…

Ei ce spuneti, aveti voce si talent pentru dedicatii de genul acesta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?