3 mar. 2017

Ce-i mai trece prin cap politicianului românesc

Putini isi mai amintesc azi, dar Liviu Dragnea, mare vicepremier mare acum vreo cinci ani in eterna guvernare pesedista, zicea el asa ca cica ia în calcul nici mai mult, nici mai putin decat... un proiect pentru construirea unui tunel rutier prin Carpati. Partea cea mai misto e ca ideea nu ii apartinea lui in premiera, ci cel mult in vicepremiera 🙂 pentru ca ea a trecut mai intai prin capul unui presedinte, si anume al celui de atunci al Consiliului Judetean Prahova, pre numele sau Mircea Cosma.

Cosma ăsta s-a trezit vorbind despre asa ceva în cadrul unuia dintre comandamentele de iarna convocate intr-o zi geroasa si cu multi nameti de la Palatul Victoria, în momentul în care coordonatorul sedintei, Liviu Dragnea, intra în dialog cu autoritatile locale pentru a afla care erau aceleasi probleme cauzate viscol si ninsoare care le prind mereu nepregatite. 😆 Adica tara ingheta si nea Cosma se pieptana de zor.


Rugamintea rostita cu ocazia acelui prilej de cosmicul Cosma suna cam asa: cica în Planul de Dezvoltare National si Regional sa se faca loc si pentru tunel prin munti, ca sa nu se mai cocoseze prin Oituz la ceas de seara ori de cate ori are treaba omul peste Carpati. Ca vorba aia: la cati mineri a avut tarisoara asta de groaza, faceam noi si autostrada prin Carpati, nu numa' tunel, daca ne puneam mintea cu bolovanii. Pai nu?

Si care credeti ca a fost reactia vicepremierului de atunci? Ei bine, aflati ca acesta s-a declarat încântat de ideea presedintelui CJ Prahova si i-a spus ca ia în serios o astfel de investitie!

Unde este asadar tunelul nostru carpatin azi? Pai daca nu-l lăsaraţi pe Liviu sa se faca premier si pe deasupra i-ati mai dat si lui Cosmică o condamnare in prima instanta la vreo 8 anisori, de unde vreti infrastructura mai frumosilor si liberilor care sunteti voi tineri, a?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?