Analko Aluminum Industry – viziunile şi valorile liderului din România în confecţii metalice

Viziunea si valorile unice Analko sunt la baza succesului si sunt cele care anima aceasta companie. La Analko intreaga echipa traieste in armonie cu propriile valori. Valorile si viziunea lor ii ajuta zilnic sa ia cele mai bune decizii strategice, sa aloce resurse si sa se concentreze asupra tuturor alegerilor pe care le fac. Toate aceste detalii au transformat Analko in liderul din Romania in domeniul confectii metalice pentru uz industrial sau rezidential.

Vocea clientilor este cea care dicteaza de fiecare data directia in care planurile si actiunile strategice se dezvolta. Aceasta valoare este tradusa prin atentia la reactiile si la asteptarile fiecarui client care va fi tratat in mod unic si individual, cu fiecare ocazie, si prin evidentierea specifica in momentul livrarii produselor finale.


Echipa dedicata si orientata spre succes este cea mai buna resursa pe care se bazeaza Analko si de aceea sunt atrasi, dezvoltati si pastrati cei mai valorosi oameni. Aceasta valoare este pusa in practica prin construirea unei echipe ideale, fiecare persoana avand rolul potrivit, crearea mediului perfect de lucru cu echipamente si utilaje moderne in toate ramurile de activitate de la debitare tabla CNC performanta si pana la sudare tabla sau debitare table din orice material.

Perfectionarea permanenta este o filosofie de viata la Analko. Totul se bazeaza pe obiectivele care vizeaza progresul, experimentele facute zi de zi si invatarea continua. Sunt eliminate astfel pierderile in timpul proceselor de prelucrare si se realizeaza mai usor stabilirea standardelor inalte de performanta. Ulterior echipa va depasi aceste standarde tinzand in permanenta la perfectiune. Aceasta valoare se traduce in practica intelegand ca schimbarea este imperativa si pentru perfectionare se impune utilizarea celor mai bune instrumente. Fiecare membru al echipei Analko are la dispozitie un mediu de dezvoltare si invatare continua folosind instrumente de ultima generatie.

Inovatiile sunt cele care definesc viitorul. La Analko, creativitatea organizationala si individuala este cea care genereaza ideile progresiste in ceea ce priveste tehnologia, produsele si toate solutiile si procesele. In practica, aceasta valoare se defineste prin furnizarea unor solutii personalizate, tinand cont de client pentra a crea produse sau servicii inovatoare prin grandirea creativa a fiecarui membru din echipa. La Analko sunt intelese pe deplin rezultatele pe care inovatia le poate aduce.


Pentru a putea atrage si pastra parteneri fideli, Analko ofera cele mai bune servicii din domeniul confectii metalice. Sunt dezvoltate in permanenta obiective de performanta foarte inalte, realiste si care se pot cuantifica foarte usor. Obiectivele propuse vor fi realizate cu perseverenta si vor fi tratate consecvent, astfel incat evolutia sa poata fi posibila si sa fie mereu vizibila.

Pentru a avea succes in acest domeniu este nevoie de dedicare, atentie si atasament fata de propriile valori. Doar asa se poate asigura succesul companiei, echipei dar si clientilor. Valorile si viziunea Analko ajuta aceasta companie sa ia cele mai bune decizii strategice, sa aloce resurse si sa se pozitioneze pe piata astfel incat in fiecare zi sa fie oferite cele mai bune rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?