Ivory– acum poţi beneficia de cel mai bun tratament paradontoza

Daca ai probleme si paradontoza te deranjeaza si isi face simtita prezenta, probabil ca deja ai inceput sa cauti pe internet paradontoza tratament. Te intelegem si de aceea iti oferim cea mai buna solutie: Ivory – clinica stomatologica unde sunt aplicate cele mai moderne tehnici dentare pe aparate noi si cu o echipa de specialisti pentru care perfectionarea continua este un scop in viata.



Paradontoza debuteaza inca de la formarea placii bacteriene. Placa bacteriana se poate defini ca o pelicula galbena care acopera dantura si care este generata de alimente si de bacteriile care se afla in gura. In timp, luand contact cu saliva aceasta placa se intareste si formeaza tartru. Din nefericire tartrul contine bacterii si va irita rapid gingiile atacand inclusiv suprafata si radacina dintelui si emanand o serie de toxine. Toate aceste toxine cauzeaza inflamatii si infectii la nivel gingival. De asemenea, daca nu sunt tratate vor duce la pierderea osului si la caderea dintilor. In momentul in care masa osoasa este diminuata ea nu se mai poate reface.

Paradontoza este cunoscuta si sub alte denumiri populare si, chiar daca multi sustin contrariul, are si un tratament pe care specialistii de la Ivory il aplica cu succes la cele mai mici preturi din acest segment de activitate. Daca paradontoza pare ca urmeaza sa iti distruga viata, apeleaza la Ivory si lasa profesionistii sa isi faca treaba. Vei vedea cu siguranta efectele in cel mai scurt timp.



O metoda foarte buna de diagnosticare este radiografia. Toate depunerile de tartru care se afla sub gingii sunt vizibile la radiografii. Utilizand razele X se vor vedea si oasele si starea lor. O alta metoda la fel de buna prin care se poate pune un diagnostic este inspectia clinica unde medicul constata cum sunt depunerile de tartru si forma gingiilor, va vedea cu ochiul liber discromiile de la nivelul acestora si va putea determina despre ce fel de afectiune gingivala este vorba.

Alta metoda la fel de eficienta de diagnosticare a paradontozei este masurarea pungilor care se afla intre gingii si dinti. Ele se formeaza in urma actiunii bacteriilor care se afla in placa si in tartru. Toate pungile care depasesc 3 mm sunt un semn clar de paradontoza.

Curatarea danturii in mod profund prin chiuretaj si detartraj sub gingii este procedeul pe care stomatologul il face in doua sedinte. Numarul de vizite exact depinde in general de cantitatea de tartru pe care o ai. De foarte multe ori stomatologul poate alege sa opteze pentru anestezierea pacientului pentru ca aceasta procedura sa fie mai confortabila. Scopul curatarii profunde este de a elimina infectiile, indepartand bacteriile.

O curatare profunda se face manual sau cu ajutorul instrumentelor cu ultrasunete sau prin tehnici mixte care combina aceste metode. Cele doua procedee au rolul de a slabi si elimina placa si depunerile de tartru. Sunt si situatii in care procedura standard este insotita de irigari utilizand substante antibacteriene si antibiotice locale, cu rolul de a elimina numarul de bacterii de la nivelul gingiilor.

Pentru tratamentul paradontozei iti recomandam clinica stomatologica Ivory Dent!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?