Ce ne mai dau candidaţii

Am intrat deja intr-un nou an electoral in care urmeaza sa-l alegem pe cel care ne va fi presedinte pentru urmatorii 5 ani.

Si cum foarte multi dintre alegatori vor intra si de data aceasta in categoria "Cetateanul turmentat", hai sa ne amintim putin cum s-a descurcat la precedentele alegeri prezidentiale unul care era doar un simplu nume dintre cele 14 tiparite pe buletinul de vot.

Cum credeti ca a reusit sa se faca remarcat? Simplu, a aparut si el in presa spunand o prostie ca sa afle oamenii ca exista si el in cursa electorala.

In caz ca nu stiati, cei care s-au dus sa isi voteze presedintele macar din curiozitatea de a vedea cine si-a pus numele ca sa umple hartia de stampilat au avut marea surpriza sa gaseasca Branza.

Si nu oricare Branza, ci chiar William Branza.👦

Da, va vine sa credeti sau nu, acesta este numele adevarat al unui român neaos care isi dorea sa fie presedintele Romaniei.

Marele Will a candidat in 2014 din partea PER, un partid chiar mai obscur decat el insusi, si cum campania electorala incepuse de ceva vreme si nimeni nu-l remarca, omul s-a gandit ca ar fi cazul sa iasa din burduf ca sa se faca si el cunoscut prin ceva.

Si cu ce credeti ca ne imbia atunci domnul Branza sa il votam? Pai cica daca iesea el presedinte, dadea cate 2000 de euro pentru fiecare nou-nascut. De ce nu 1.900 sau 2.100 nu este foarte clar, cert este ca Mr. William dadea, ca doar nu dadea de la el.

Mare branza, mai era unul care a fost presedinte doar o noapte cu tot cu dragostea lui, desi le promitea cate 20.000 EUR celor care se intorc acasa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?