La Vaslui, fotbalul e fudulie

Fuotbalul muoldovinesc nu se compara cu niciun altul din tarisoara noastra de groaza. De fapt, ce spun eu de tarisoara noastra, ca nu se compara cu nimic de pe tot mapamondul pamantesc. 🙂

I-auziti aicea fluieratura:

Dupa ce Adi Porumboiu si-a luat miliardele si a plecat de la FC Vaslui, autoritatile locale au hotarat ca fotbalul va renaste ca pasarea Phoenix în orasul moldovean. Asa ca au scuipat in palme si au infiintat o noua si frumoasa echipa pe care au lipit-o la clubul sportiv municipal existent in Vaslui. Si astfel a aparut peste noapte CSM FC Vaslui, care in noul sezon 2015-2016 urma sa joace direct în Liga a 4-a.

Iar partea cea mai frumoasa a vietii abia atunci a inceput: surse din cadrul Consiliului Local Vaslui vorbeau pe la colturi despre un buget anual, al nou infiintatei echipe, de numai vreo… 2 – 3 miliarde de lei noi, da, da, pentru Liga a IV-a!

Si ce intra in banii astia? Cica doar doi antrenori plus salarii si prime de joc pentru toti jucatorii, iar toate astea de unde atundeva decat din bani publici?

Insa cum nimic bun nu se face in Romania din fondurile contribuabililor fara sa iasa si un mic scandal, aflati ca cei care s-au opus initiativei cu miliarde nu au fost inspectorii ANAF, ci tocmai… vechii suporteri ai formatiei moldave! Acestia au conditionat participarea in tribune cu galeria de rigoare la meciurile CSM FC Vaslui de “preluarea palmaresului, a siglei si a culorilor de la Adrian Porumboiu”.

Care Porumboiu probabil nu ar fi zis nu, dupa ce a ramas cu o gaura de 32 de milioane de euro din ultimul sezon, pentru care intentiona chiar sa dea in judecata FRF. Dar, cine stie, daca CL Vaslui i-ar fi cumpara tot istoricul defunctei echipe, s-ar fi multumit si cu impozitele moldovenesti. 😆

Cat despre CSM FC Vaslui, aflati ca este bine sanatoasa, doar ca nu poate juca deocamdata meciurile de acasa in localitate intrucat Stadionul Municipal intra in reparatii incepand din 2019. Data finalizarii acestora nu a fost momentan comunicata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?