Despre damă

Nu sunt sora lui Nostradamus si nici nu am puterile lui. Nu prea le am cu cititul in stele si nici in cafele, pe care nu prea obisnuiesc nici sa le beau.

Dupa atatea negatii, poate ar fi cazul sa ma mai si laud putin, totusi. Ma pricep la facut si desfacut vrajeli si as zice ca le mai am uneori si cu scrisul pe bloguri.

Asa ca daca iti place si tie sa te joci de-a ghicitul viitorului, vino cu mine sa vedem cat de mult din ceea ce ne inchipuim ca va fi maine se va adeveri. Sau nu. 

Si nu uita: Daca te-ai convins si tu ca blogul meu este locul perfect pentru a gazdui un banner sau un advertorial despre produsul sau serviciul tau, ma poti contacta la poroca123(@)gmail(.)com . 


PRECIZARE: unele dintre fotografiile si articolele publicate pe acest blog au fost preluate partial sau integral de pe web. Daca sunteti proprietarul vreunuia dintre acestea si nu sunteti de acord sa apara aici, va rog sa ma contactati pe mail.

3 comentarii:

 1. Bre, străbunica mea din partea mamei este proprietara pozei din header, dat fiind că pe ea o şi reprezintă. Poza. Ea este în poză. Te rog frumos să îmi spui cu ce drept ai preluat poza ei fără să îmi ceri acordul, altfel te dau în judecată pentru furt de poză şi mătură.

  PS: Te-aş invita la mine la o cafea, să discutăm despre compensaţii, dar faza e că nici eu nu beau şi în casa mea e plin de praf.

  RăspundețiȘtergere
 2. Iar tu? Macar daca de data asta aveai vreo vrajeala ceva mai interesanta...

  RăspundețiȘtergere
 3. Aşa o zici de cu drag, de parcă fiecare comentariu (de-al meu) te supune la un efort în plus. :) Mi-a recomandat Zuckerberg pagina ta, aşa am ajuns aici, şi m-a amuzat teribil brandul (foarte reuşit) şi imaginea din header. Apoi am văzut şi cine dă cu mătura. Şi pentru că n-am prea activat în virtual lately, mi-ai fost sursă de inspiraţie pe blog şi pe Facebook. Dar lasă, data viitoare o să trec fără să mă opresc.

  RăspundețiȘtergere

Presimti ceva?