Eșarfă tip șal de vară

Vara si-a intrat pe deplin in drepturi si nu de ieri, de azi, ceea ce inseamna ca mai avem inca vreo doua luni de indurat cam cele mai mari temperaturi din an.

In conditiile astea, adevarata provocare pentru cel mai frumos dintre cele doua sexe este sa poata sa ramana cocheta chiar si atunci cand iese pe strada si o bate soarele in cap. Sau mai degraba in ciuda lui.😃

Usor de zis, insa greu de facut. Chiar extrem de greu. Insa nu imposibil.

Nu e imposibil in conditiile in care cea mai buna toaleta este un costum complet cu sutien si chilot de baie, cu un pahar rece in fata, undeva pe malul marii, avand briza care sa te mangaie prin par?

Ei da, e frumos sa visam, insa visele devin realitate numai pe perioada unui sejur, atat cat ne permitem un concediu la mare.

In rest, trebuie sa infruntam realitatea, iar aceasta e deosebit de fierbinte. In aceste conditii, ceea ce va propun eu, doamnelor si domnisoarelor, pentru a ramane in pas cu moda si pe timpul verii, este sa luati in considerare purtarea unor esarfe dama, cam ca cele din pozele de mai jos.




Si daca tot v-am dat sugestiile cu pricina, haideti sa merg pana la capat cu dezvaluirile si sa va spun de unde le puteti achizitiona.

Este vorba de un site pe care il puteti accesa oricand foarte usor. Trebuie doar sa deschideti un motor de cautare si sa tastati Neer accesorii dama, iar apoi sa dati click pe primul link care va este afisat.

Iar daca tot ati ajuns acolo, sunt sigura ca veti fi impinse de curiozitatea tipic feminina sa intrati si in alte sectiuni, precum cele de imbracaminte barbati, electrocasnice, frumusete, sport sau reduceri.

Si cu siguranta nu ati regretat absolut deloc daca ati facut asta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?