Agenția de prețuri

Cum in viata totul are un pret, ar fi bine sa ne oprim si sa ne gandim putin la pretul pe care il platim norocului din viata noastra.

La fel ca pentru toata lumea, si pentru fanii jocurilor de noroc (sa nu le spunem chiar impatimiti, pentru ca stim cu totii ca un castig bun merita sa „patimim” oricat) internetul a deschis o noua era prin usurarea accesului la betting , fara insa a elimina variantele sa le spunem traditionale. De fapt, tot ce s-a intamplat in ultimii ani nu a fost decat sa ni se puna la dispozitie niste alternative la clasicele agentii de pariuri si cazinouri, mai mult sau mai putin sofisticate, care evident ca nu au disparut, dar trebuie sa faca fata acum si concurentei redutabile a online-ului.

A fost deci aproape fireasca o mutare in lumea virtuala din partea numelor grele ale bettingului, care, departe de a renunta la agentiile de cartier, si-au completat afacerile deschizandu-si fiecare cate o casa de pariuri online, care aduc placerea jocului direct acasa la fiecare dintre noi.

Insa putina lume constientizeaza ca, de fapt, dincolo de bani, meciuri, echipe, pronosticuri, pariul inseamna in primul rand sentiment... Emotia pe care o ai atunci cand o provoci pe zeita Fortuna nu poate fi masurata in bani, iar asta numai „pariorii de meserie” o stiu. Insa emotia se traieste altfel in fata calculatorului din intimitatea casei in comparatie cu aglomeratia unei agentii reale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?