Asigură-te că închei o asigurare sigură

Si ieftina in acelasi timp.

Poate ca tu nu ai patit-o, dar de cand cu Astra sigur ai auzit sau ai citit despre tot felul de patiti care au avut si ei nevoie de un simplu RCA, ca tot omu’, si cand s-a intamplat beleaua si-au dat seama ca de fapt trasesera doar un loz necastigator :)

Pentru că asta vand unii: in loc de polite de asigurare, lozuri in plic. Iar cand ai nevoie de o despagubire, pentru că fara voia ta ai lovit o alta masina, te trezesti intr-un talcioc in care tocmeala o sa lase pe seama buzunarului tau cat mai multe din daune. Pentru că, nu-i asa? trebuie sa-i platesti pagubitului si valoarea celei mai neinsemnate bucși.

Cum faci deci sa nu ajungi in situatia asta? Simplu, alegi un broker de renume, care iti poate pune la dispozitie online tarifele comparate ale celor mai importante 12 societati de asigurare RCA din Romania. Astfel, iti poti alege RCA-ul care ti se potriveste pornind de la cel mai important criteriu: pretul!

Apoi, nu uita: acceseaza site-ul CSA!

In acest fel vei fi sigur ca societatea de asigurare care iti va livra polita este una serioasa, fara sanctiuni, si care isi indeplineste intocmai toate clauzele contractuale in caz de accident.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?