Ție cine îți controlează viața?

Daca nu ti-ai pus inca intrebarea asta, poate ca ar fi cazul sa nu mai zabovesti prea mult si sa iti rupi putin din timpul tau extrem de pretios ca sa cazi pe ganduri legat de acest subiect.

Desigur, ai la dispozitie oricand in jurul tau o intreaga bibliografie cu care chiar esti bombardat constant in mediul online, despre tot felul de conspiratii ale unor organizatii care mai de care mai secrete care vor sa conduca pe toata lumea si de aceea isi aroga dreptul de a monitoriza constant vietile absolut tuturor oamenilor de pe planeta noastra.

De ce ar valora vreun dolar viata unui copil subnutrit din Africa in ochii unei asemenea organizatii extrem de secrete este o intrebare pe care poate ca nu multi din cei care cred in asemenea teorii ale conspiratiilor si-au pus-o si la care probabil ca nu vor gasi niciodata un raspuns cat de cat logic.

De aceea, ar fi bine sa revii cu picioarele pe pamant si sa te gandesti punand numai ratiunea la lucru: care este cel care poate fi cel mai mult interesat de viata ta in toate aspectele ei cele mai intime? Evident ca numai tu poti fi acela.

Si tocmai din acest motiv ar fi bine sa te gandesti cum ai putea sa iti iei toate precautiile astfel incat ea sa fie aparata in permanenta si impotriva tuturor celor care ar putea avea la un moment dat vreun gand necurat in legatura cu tine, cu familia ta sau cu ceva din ceea ce se afla la intr-o anumita perioada de timp in proprietatea ta.

Si asa cum banuiesti cu siguranta, locul din care trebuie sa incepi este locuinta ta. De ce? Pentru ca aici se afla strans la un loc cam tot ceea ce conteaza si compune viata ta. De aceea ar fi bine sa iti aduci aminte ca o vorba din batrani spune ca doar paza buna te trece de primejdia rea.

Asa ca ar fi bine sa apelezi cat mai curand – evident, daca din precautie nu ai facut-o deja - la niste sisteme de securitate bazate pe cartele de control al accesului sau orice alta forma care sa permita verificarea instantanee a identitatii persoanei care doreste sa iti treaca pragul. Pentru ca numai astfel te poti asigura ca musafirul pe care il asteptai nu este unul nepoftit, iar casa este mereu in siguranta, chiar si sau tocmai atunci cand nu se afla nimeni in ea.

Pe langa asta, mai poti apela apoi cu incredere la tot felul de alte inventii ale tehnicii moderne care se afla acum la indemana oricui atunci cand vine vorba de apararea proprietatii sale.

Mai departe, tot ceea ce tine de securitatea ta, a familiei tale si a celor dragi si apropiati tie poate fi gasit accesand oricare din multitudinea de site-uri de pe internet care se ocupa cu furnizare de solutii pentru asa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?