Ceas unisex ZIIIRO ION Z0007WWT

Ceasul ZIIIRO ofera ceasuri Black Friday casual, creat special pentru pasionatii de ceasuri diferite, unice in stil si cu o tehnologie inedita care ne arata ora printr-un mecanism diferit.

Ceasurile originale ZIIIRO sunt prezente pe piata internationala intr-o forma unica si inovativa, atat colectiile de ceasuri barbatesti cat si colectiile de ceasuri dama sunt renumite pentru noua abordare creativa.

Ceasul dama ZIIIRO are un design casual unicat si face parte din colectia de ceasuri ORBIT, daca te consideri o persoana degajata, care adora lucrurile simple, atunci iti recomandam cu mare drag ceasul dama ZIIIRO ION Z0007WWT. 

Bratara ceasului dama ZIIIRO GRAVITY Z0001WM este de culoare alba, forma ceasului este rotunda, cadranul ceasului este de culoare argintie, materialul carcasei este compus din otel inoxidabil 316L placat PVD, iar materialul curelusei este in totalitate compus din poliamida.

Poliamida este un material foarte elastic, supranumit fratele naylon-ului. Este rezistent, usor de intretinut si este cunoscut pentru multele beneficii pe care le ofera. Prezinta o elasticitate foarte mare, motiv pentru care este folosit la fabricarea lenjeriei, costumelor de baie si a ciorapilor fini.

Accesoriile albe se potrivesc oricarui tip de tinuta, prin atmosfera impozanta si sofisticata pe care o ofera tinutei. Alege accesorii care se potrivesc personalitatii tale si alatura-le unora rosii, galbene, negre sau verzi, pentru un genera un contrast tipator.

Culoarea alba a bratarii ceasului dama ZIIIRO GRAVITY Z0001WM, in combinatie cu alte culori, se imbina intotdeauna perfect cu celelalte culori. La fel, oamenii care poarta culoarea alb se adapteaza usor la orice situatie sau mediu. Mai mult, sunt studii care sustin faptul ca persoanele care prefera culoarea alb au tendinta de a face sacrificii pentru cei din jur, punand alte persoane intotdeauna pe primul plan.

Mecanismul ceasului este Quartz, beneficiaza de un display analog, sistemul de inchidere al ceasului este cu catarama simpla, ceasul este rezistent la apa, are o greutate de 22 de grame, are baterie incorporata, iar odata cu achizitionarea acestui produs primesti garantie de pana la doi ani. 

Achizitioneaza cel mai avantajos model de ceas din colectia de ceasuri dama Gravity, ceasuri dama casual care arata masurarea timpului intr-un fel unic si fara caractere traditionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?