Companiile low cost micşorează avioanele

Cine credea ca low cost inseamna numai pret redus, se pare ca se înşală in continuare. Un incident de tot rasul s-a petrecut acum vreo 3 ierni pe un aeroport din tarisoara noastra de groaza.

Opt romanasi muncitori, stabiliti cu treaba in Marea Britanie, au decis ca sarbatorile sunt mai frumoase acolo unde i-a facut mamica lor si au decis sa le petreaca in Romania, mai ales ca in anul ala nu i-a mai deranjat nici Fanica Hrusca.

Numai ca, o data terminat concediul, cand s-au prezentat la aeroport sa se intoarca la salariul minunat care i-a alungat de pe plaiurile mioritice, au constatat ca nu mai e loc si de ei in aer.

Astfel, desi aveau biletele cumparate cu mult timp inainte, compania low-cost la care apelasera le-a trantit usa avionului in nas si i-a umplut de fum de la motoare pe motiv ca in aeronava nu mai e loc si pentru ei (probabil nici macar in picioare pana la prima 😊).

Explicatia primita de la operatorul very low cost & quality a fost pe masura tarisoarei de unde a decolat aeronava: cica avionul a fost schimbat in ultimul moment cu altul mai mic, în care nu mai era loc si pentru ei.

Asa cum e frumos, li s-a oferit si o solutie, ca doar clientul nostru, stapanul nostru: ia reveniti voi maine dimineata, cu trei ore înaintea check-in-ului de la ora 6 ca sa fiti siguri ca prindeti locuri, da?

Pai daca v-ati zgarcit si n-ati vrut ca tot omu' cu Taromu', ce sa va fac, bah englezoilor care va dati voi mari acuma ca aveti salarii de mii de lire pe luna?


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?