Scopul nostru principal este frumuseţea şi sănătatea dinţilor

Abordarile inovatoare si vasta experienta a diferitilor specialisti ne permit sa combinam toate avantajele unei familii si ale unui centru stomatologic specializat. Clinica stomatologica este una de elita si ofera pacientilor o gama completa de servicii, menite sa asigure sanatatea si frumusetea dintilor, printre aceste acestea numarandu-se si tratamentul de implant dentar .

O atentie deosebita este acordata confortului pacientului, dovedindu-se ca stomatologia moderna poate fi nu numai calitativa, ci si complet nedureroasa. Specialistii nostri frecventeaza in mod regulat cursuri de perfectionare, ceea ce le permite sa lucreze cu cele mai recente materiale, confirmand in mod constant ca IVORY Dentfix din Bucuresti este clinica noastra.




 Implant dentar

Implantul dentar este o metoda moderna de stomatologie protetica, prin care se poate realiza restaurarea completa a dintilor pierduti. Implantologia este deosebit de promitatoare atunci cand pacientul ramane fara dinti la o anumita varsta. Esenta metodei este aceea ca radacina artificiala (implantul) este implantata in maxilar. Acest implant actioneaza ca un suport, care va fi apoi inlocuit cu o coroana sau proteze. Implanturile se fac pentru o lunga perioada de viata, mai mult de 90% dintre acestea mentinandu-se in stare buna mai mult de zece ani, si fara nicio corectie. Ai nevoie de un implant dentar daca:
• nu ai dinti completi sau partiali
• exista defecte ale dentitiei
• dificil de utilizat in protezele amovibile din diverse motive, cum ar fi reflexul faringian pronuntat, senzatia de corp strain in gura

Posibilitati de implant dentar la clinica de stomatologie Bucuresti sunt multe. In IVORY Dentfix din Bucuresti se ofera unul dintre cele mai populare servicii. Utilizarea implanturilor in proteze dentare, nu permite sa se carieze dintii adiacenti sanatosi; chiar si in absenta dintilor se pot aplica proteze nedemontabile; previne distrugerea osoasa si lasarea falcii, in locul dintelui lipsa. Se lucreaza numai cu implanturi de calitate realizate din materiale inerte sigure. Ca rezultat, dintele restaurat arata ca unul natural si acesta se pastreaza foarte mult timp.


Cum se face un implant dentar

Inainte de procedura, pacientii sunt verificati si trebuie sa faci un numar de studii de diagnosticare (imagini panoramice sau RMN) pentru a ajuta la evaluarea starii osului maxilarului la locul de implantare propus. Procesul de selectare a implantului incepe cu elaborarea unui plan de tratament si cu alegerea materialelor adecvate. Operatia insasi poate avea loc intr-o singura etapa cu un implant fara pliere sau in doua etape, care constau in stabilirea implantului intraosos, iar dupa un timp o mansetare gingivala si numai apoi se aplica componenta proteica.

A doua metoda este utilizata mai des, insa durata este mai lunga, deoarece este necesar un timp de vindecare, de la 3 luni pentru maxilarul inferior si aproximativ 6 luni pentru maxilarul superior. Ca urmare a operatiei, dintii sunt simtiti ca cei naturali si in acelasi timp arata foarte natural. In timpul perioadei de implantare, pacientul trebuie sa respecte anumite reguli impuse de medic. Implantarea imbunatateste semnificativ calitatea vietii umane. Pana in prezent, cel mai avansat tip de restaurare a dintilor lipsa este implantarea. Acesta este cel mai eficient mod de a inlocui dintii pierduti, permitand pe deplin si pentru o lunga perioada de timp restabilirea functiei de mestecat, si bineinteles atingerea idealului de estetica.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?