Cu șarm

In cazul – legitim de altfel – un care unul sau altul dintre voi, cei care imi cititi si azi aceasta noua postare de pe acest blog al meu, va veti intreba cumva ce fel de loc ar putea ca sa fie acela in care isi are mereu loc sarmul, ei bine, aflati de la mine ca raspunsul il aveam deja pregatit si ca abia asteptam ca sa vi-l servesc: tot ce aveti de facut este sa aveti rabdare si sa cititi pana la capat tot ceea ce mi-am propus eu ca sa va transmit in cele ce urmeaza. 

Femeia, eterna femeie... 

Da, sunt aproape sigura ca majoritatea celor care au vazut inca din titlu cuvantul acela magic „sarm” s-au dus cu gandul imediat la tot ceea ce poate sa aiba legatura cu o femeie tanara si frumoasa. 

Si e absolut normal ca lucrurile sa stea exact in acest fel si nu intr-o alta maniera , iar asta din simplul motiv ca nu este posibil ca sa existe pe lumea asta a noastra ceva mai sarmant decat o rotunjime proaspata de femeie. 

E cineva care ar putea ca sa ma contrazica in vreun fel? Ba bine ca nu! Ca lucrurile stau exact in acest mod o demonstreaza intreaga istorie a lumii noastre, in care imperii intregi au ajuns chiar si in situatia ca sa se prabuseasca la un moment dat din simpla hotarare a unui tiran subjugat de pasiunea pentru o femeie frumoasa.

Iar lucrurile nu par ca sa se fi schimbat absolut deloc in aceste vremuri contemporane cu noi in care tehnologia ne permite sa ne bucuram de nurii unei domnisoare chiar cand aceasta se afla chiar si la mii de kilometri departare de cei care isi doresc cu ardoare sa aiba parte de asa ceva zi de zi si noapte de noapte , daca ar fi posibil.

Si este chiar foarte posibil. 

Asa cum orice barbat adevarat din zilele noastre stie, e de ajuns sa te conectezi pe net si ofertele de a accesa un site cu fete care sunt dispuse ca sa iti arate tot ceea ce au ele mai de pret te inunda pur si simplu. 

Insa, asa cum oricare din fetele lipsite de inhibitii din zilele noastre stie, nu toate aceste studiouri care ii ademenesc pe barbati ca sa isi cheltuiasca din bani sunt la fel, pentru ca numai unele dintre ele stiu sa capteze cu adevarat ceea ce cauta amatorii de senzatii de acest fel de pe net. 

Iar ceea ce cauta ei, stie toata lumea, se numeste sarm. Iar studiourile din industria aceasta a videochatului in care sarmul este cu adevarat scos in evidenta sunt atat de putine incat este nevoie de cateva cautari serioase pe net pentru a ajunge intr-un loc ca acesta. 

Sau, mai simplu, cine este in cautare de asa ceva ar putea sa intre pe unul din blogurile cumparatoarei profesioniste , unde se stie ca sunt mereu la dispozitia cititorilor fideli cele mai adevarate sfaturi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?