O nouă datorie pentru bărbaţii din Timişoara

Un fost politist din tarisoara noastra de groaza le-a dovedit tuturor ca spiritul sau antreprenorial il depaseste cu mult chiar si pe cel al managerilor din cele mai performante multinationale.

Mai exact, acesta a pus la punct o afacere cu sex pe bani, cu care a reusit sa isi spulbere toata concurenta din Banat, unde oricum se stie ca se afla fruncea.

Ce oferea proxenetul: in primul rand majoritatea fetelor erau minore, cea mai „batrana” avea 18 ani. :)

Apoi tariful maxim era stabilit la 200 de RON, insa... numai pentru cine intreaba! Bordelul avea un program de fidelizare a clientilor carora li se oferea posibilitatea sa negocieze, iar aceasta strategie de marketing a dat rezultate mult peste asteptari, cei mai... fideli barbati ajungand sa plateasca doar 12 lei pentru o partida!

body

Artileria grea era data insa de visul barbatilor din toata lumea: sex pe datorie. Cei care aveau mai multe pofte decat bani puteau servi fara probleme, intrucat erau scrisi pe caiet si plateau dupa ce luau leafa.

In aceste conditii nu e de mirare ca succesul fulminant al afacerii a starnit imediat invidia fostilor colegi de munca ai patronului. Intr-un final, felinarul rosu a fost stins prin interventia prompta a politistilor timisoreni, care au aplicat legea la sange si i-au scapat pe barbatii din urbea lor de o datorie in plus la salariu...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Presimti ceva?